stalkers

* Left Top Center Bottom * Bottom Left Center Right * Right Top Center Bottom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20110827

Post 116 : CSL


ini la yang jadi dekat phone aku (sebenarnya phone orang lain) yang kena rampas lepas aku kantoi panjat dorm
balut sana, balut sini
siap ada nama dengan class bhai!
*warden suruh aku tulis
mula-mula cikgu cakap takkan dapat balik
aku tak kisah pun sebab bukan phone aku
tapi simcard mmg aku punya
so, SEDIHH!!
then, 25/8 tiba-tiba pengetua ckp dia nak bg balik phone
aku pun pergi la bilik pengetua pada 26/8
terkejut aku sebab bila aku masuk je bilik tu
WAHH!!
ramainya umat Islam dalam tu
then, Tajul bagitau aku pengetua baru lepas panggil nama aku
so bermakna,
AKU KENA TUNGGU SAMPAI PENGETUA HABIS SEBUT SEMUA YANG ADA DALAM BILIK TU!

40 minit kemudian...

"Akmal Asyraf B. Muhamad Mahiyuddin!" jerit pengetua
"APAHALL?!!! Tak puas hati apa?!!" aku jerit balik

*haha.takde la macam tu

"Saya, cikgu," aku jawab dengan sopan

then, phone dihulur kepadaku bersama borang disiplin
aku try on phone
WALAWEHHH!! BOLEH ON DOHH!!
phone tu kena rampas masa aku kantoi 25/1 dan aku dapat balik 26/8 tapi battery still ada
CAYALAH CSL!!

GO, GO, GO CSL!

20110826

Post 115 : OMG!



TENGOK TANGAN DIA DEKAT MANA!

*relax ah ajim :)

Post 114 : Malam Yang Sempurna !
















































*act tadi aku dah buat post yang lawa dan mantap tapi aku terdelete so, aku malas nak buat baru sebab tu aku just letak gambar jeh

20110821