stalkers

* Left Top Center Bottom * Bottom Left Center Right * Right Top Center Bottom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20111122

Post 149 : ByeBye

weh gang,
*Aku Bukan Tomboy
aku dah takboleh nak update blog lagi ah
online pun takboleh
kenapa?
mak aku nak hantar aku balik kampung
teman nenek katanya
wifi memang lagi 17 tahun baru lah nenek aku pasang
haha
ada laa dalam 2 minggu aku dekat sana
so, kalau ada apa-apa hal yang penting
takpun ada yang rindu aku ke
mana la tau ada yang rindu
*bajetgilababi
korang boleh text or call aku di talian 0177*****8
haahaaha
byebye peeps.

Post 148 : K A N T O I


haha
KANTOI!
aku tak sangka pulak kau nak bukak blog aku
then baca post tu
mesti muka kau macam budak dekat atas ni en?
again, Thank You
memang best aku jadi kawan kau

Post 147 : T-ara


sebelum ni pernah jugak aku buat post pasal K-Pop tapi tu pasal group KARA
sekarang ni aku menyangap group T-ara
*lebih kurang je bunyi
sebab apa?
sebab lagu Roly Poly diorang best
jambu gilaa siall!!haha
lagi satu,
haha
sebab ada Park Ji-Yeon



weeee~
hahaa

Post 146 : Selena Gomez


apahal korang senyum sorang-sorang tu?
lawak eh?haha
act aku copy dari orang je
to that person, Sooo Sorry sebab I copy your picture :)

Post 145 : to Afiq Asyraf

LAGU UNTUK CARIS :)
BHAHAAHA
AKU 'TER'CERITA DEKAT ORANG YANG SALAH.I'M AN IDIOT-.-

Post 144 : BadDay again-.-


bangun pagi,breakfast
tiba-tiba perasan dekat mulut aku ada parut hitam
babi laa, terjejas kemachoan aku
*cehh
ahh! pi mampuih
mana laptop? haa! jumpa
SHIT!
internet slow macam taik kucing
takpe Amai, sabar
lepak la tengok TV kejap
tiba-tiba ada bunyi dari bilik
adik aku hancurkan katil aku-.-
*katil kayu kesayangan yang aku cilok dari rumah nenek aku
macam mana boleh patah?
aku rasa adik aku main lompatlompat kot sebab katil tu pun macam dah uzur
tak kisah ah, nanti dapat katil baru
OH NO!
malam tu,
aku dengar mak aku suruh adik aku buang katil tu keluar
*memang aku yang malas nak gerak ni kena tolong sekali ah=.=
aku pun memulakan langkah nak chow
=.="
kantoi pulak
okay, positive
kalau aku tolong angkat kayu-kayu katil tu maybe aku boleh bakar sikit lemak yang dah start bermaharajalela dalam perut aku ni
siapa tahu kan?
aku pun terus keluar rumah tanpa memakai selipar sebab act aku nak campak je kayu tu dekat longkang depan rumah
memang tak ah nak jalan ulang-alik pergi dumpsite
tiba-tiba kaki aku macam sakit
aku ingatkan ada kumbang ke apa
aku cabut dengan tangan tanpa memandang
masa aku nak campak benda tu, baru aku sedar yang aku terpijak skru BESAR yang bersambung dekat katil tu
aku pandang kaki
waahhh!!
paaaanjangnya lukaa.haha
*boleh lagi nak seronok
takpe laa, aku anak jantan!
setakat kulit terkoyak macam tu apa la sangat
*tapi sebenarnya sakit jugak laa
hari pun beransur gelap gelita
tiba-tiba,
*ada sound effect sikit
perut aku memulas
F*CK!
kalau pergi toilet memang kena air lah tapak kaki aku ni
sakit la nanti-.-
tapi keselamatan perut aku yang aku perlu jaga
aku pun jalan dengan terhincut-hincut pergi toilet
alaa, gelapnyaa
lepas bukak suis lampu, aku terus jalan laju-laju masuk jamban
aku lupa yang lambu toilet aku ni buffering lambat sikit
so, aku main redah je jamban tu
ADUHH!!
kepala aku terhantuk dekat pintu jamban
*ada la rasa macam nak terduduk masa tu
ah! aku teruskan niat aku
Thank God aku berjaya membuang hajatku
tapi dengan kaki yang berdenyut-denyut menahan sakit akibat luka tadi
Eh, SIAL LAA!!-.-

Post 143 : WAH!


tinggi kan langit?
hari ni, 22 November 2011,
aku baru sedar yang langit tu sebenarnya tinggi
memang jauh beza antara langit dan Bumi

Post 142 : BAD DAY :(



Where is the moment we needed the most

You kick up the leaves and the magic is lost
They tell me your blue skies fade to gray
They tell me your passion's gone away
And I don't need no carryin' on



You stand in the line just to hit a new low
You're faking a smile with the coffee you go
You tell me your life's been way off line
You're falling to pieces every time
And I don't need no carryin' on



Because you had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
The camera don't lie
You're coming back down and you really don't mind
You had a bad day
You had a bad day



Will you need a blue sky holiday?
The point is they laugh at what you say
And I don't need no carryin' on



You had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
The camera don't lie
You're coming back down and you really don't mind
You had a bad day



(Oooh.. a holiday..)



Sometimes the system goes on the blink
And the whole thing turns out wrong
You might not make it back and you know
That you could be well oh that strong
And I'm not wrong



(yeah...)



So where is the passion when you need it the most
Oh you and I
You kick up the leaves and the magic is lost



Cause you had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
You've seen what you like
And how does it feel for one more time
You had a bad day
You had a bad day

Post 141 : terimakasih

aku taktau la kau baca ke tak post ni
tapi kalau kau baca aku just nak ucapkan thanks sebab puji aku
serious jarang gila ada orang puji aku wehh!
maybe kau just main-main 
tapi aku tak kisah
yang penting kau tulis benda tu
terharu la jugak aku ni
*gaya macam penting habis je hal ni
THANKSKAWAN

20111121

Post 140 : Indonesia


weh Indonesia,
agak-agak ah
tak kisah ah korang nak menang pun tapi takpayahlah nak kutuk negara kitorang, SIAL!
korang kutukkutuk kitorang, bakar bendera ke hapa
boleh tahan lagi sebab kitorang boleh rumble orang indon yang kerja dekat sini
takpun bantai bibik-bibik kat rumah ke en?
tapi bila korang main macam puaka,
tu memang dah lebih ah
dah takpandai main tu balik ah kampung
ni nak gedik main pijakpijak pulak
one word,

motherf**ker!

Post 139 : 10 Things

ada 10 benda yang maybe korang taktau pasal Akmal Asyraf @ Amai even korang rasa korang dah cukup baik dengan dia
                                                                                                                                                   

- Amai suka pendam perasaan (tak suka share)

- Amai akan rasa tension bila orang cari pasal atau bila dia 'ter'cari pasal dengan orang 
*sebab tu kalau korang perasan, Amai akan bad mood lama-lama bila
bergaduh except kalau dia dah okay balik dengan orang tu

- Amai benci Mathematics gila nak mati

- Amai menyangap ramai perempuan antaranya Nicole Jung + Park Ji-Yeon + Sara Ali + Joanna Alexandra + Emily Browning + Haruna Ono
*memang semua orang dia nak.haha
(Amai prefer perempuan yang bermata kuyu@stim)

- Amai terlebih merendah diri sebab dia rasa dia langsung tak sempurna
*cewahh

- Amai is a die-hard fan of Real Madrid and benci gila dengan Barcelona

- Amai pandai berlakon depan orang so, korang jangan senang percaya dengan dia

- Amai suka tidur siang tapi tak suka tidur malam

- Amai suka membaca, lagi-lagi pasal fakta alam semulajadi

- Amai tak suka diperhatikan orang sebab dia akan rasa macam nak hentak je muka orang tu

<(-_-)>       


*fyi, even korang rasa macam AMAI buat lawak, tapi itulah dia AKMAL ASYRAF yang sebenar

Post 138 : GeliGeli


malam jumaat hari tu aku, Iezs, Caris, King, Besut, Iman, Sobey pergi main pool
lepas dalam 2 jam main pool kitorang gerak pergi Flamingo@Tanjung
buat apa?
apa lagi, S**SH* laa!
then ada mamat yang biasa jual DVD dtg
kitorang beli 4 DVD
salah satunya cerita Human Centipede sebab Iman dgn Iezs sibuk cakap cerita ni best
balik rumah, kitorg tengok cerita ni
F*CK!!
cerita ni lagi sial dari SAW
cerita bermula pasal sorang guard yang ada masalah mental
*orang gila laa
dah la psycho gila nak mati
korang bayangkan ah seronok je dia pecahkan gigi orang,
putuskan muscle orang, ketuk kepala orang guna batang besi, bedah orang, tembak orang, dan yang paling sial,
dia stapler mulut orang dekat bontot orang lain, lepas tu dia suntik ada satu liquid ni yg buat orang berak
then, korang bayang lah
sorang-sorang berak
*kiranya orang depan je la tak rasa taik member dia
tapi orang depan sekali paling hardcore la sebab lidah dia kena potong lepas tu masa ending leher dia kena tikam lepas dia berjaya sumbat satu tube ni dalam bontot orang gila tu
lepas tu dia letak lipan@centipede dalam tube tu

senang cerita, movie ni memang geli+psycho+ngeri
memang boleh buat orang muntah

*nak tengok muka orang gila yang buat semua benda yang aku cerita tu?

LAURENCE R HARVEY



Post 137 : Yo!


Ini Yo
Yo antara kawan aku yang paling hensem
dia sporting dan kimak
aku selalu buat jahat dengan dia
*selalu la jugak
kiranya Yo ni salah satu crimepartner aku dekat SAS
lagi-lagi bila dia pindah dorm aku akhir tahun ni
lagi la hancur dorm aku jadinya
cuma Yo ni pandai sikit je dari aku
sebab dia pernah dapat anugerah
anugerah apa?
Anugerah Pelajar Terbaik PMR 2010, MataPelajaran Terbaik Biology, AddMaths, Physics dengan Chemist
ada la dalam 4-5 kali dia dapat 1st batch
haha
tapi, dengar cer sekarang ni Yo dah berubah
weh betul ke ni Yo?
jangan buat aku cuak doh-.-
muka sial macam kau tetibe berubah jadi baik
f**k doh kau!=.=
jangan la jadi baik dohh
muka kau tak sesuai nak jadi budak baik
haha

YoJAHAT.YoJAHAT 

Post 136 : Jiwangkah Aku?


HAHAHA
aku pun taktau kenapa lately aku macam menyangap semacam lagu ni
dah la lagu jiwang
aku rasa sebab lirik dia catchy kot
cuba korang tengok chorus dia

Siapalah aku ini untuk 
Memintal buih yang memutih 
Menjadi permaidani seperti mana 
Yang tertulis dalam novel cinta

Juga mustahil bagiku 
Menggapai bintang di langit 
Menjadikan hantaran syarat untuk milikimu semua itu 
Sungguh aku tak termampu... 

Silap aku juga 
Kerana jatuh cinta 
Insan sepertimu 
Seanggun bidadari 

Seharusnya aku cerminkan diri 
Ku sebelum tirai kamar aku 
Buka mengintaimu

WEHHH!!
tangkap pilu sial aku!

HATIAKUADATAMANKE?

Post 135 : KESUMA


WAJAH-WAJAH KESUMA 2012

*dari kiri Zaid Zhofri, Luqmanulhaqim@G-ber, Nabil Naim@Billy, Afiq Asyraf@Caris, Syahir Rahim