stalkers

* Left Top Center Bottom * Bottom Left Center Right * Right Top Center Bottom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20111231

Post 178 : craps


actually video ni dah lama
and I'm pretty sure ramai dah kenal dia
and ramai yang benci
muka macam Bieber, copycat or whatever la
but aku suka dia
haha
btw, dia lebih dikenali lepas masuk America's Got Talent
but aku tak berapa nak tahu apa cerita dia kat situ

I LOVE DANI SHAY :)



kay,
tadi dah gelak pasal lagu Dani Shay
now aku rasa korang kena usha video ni
sumpah sedih gila bhaii
aku pun sentap sekejap tadi
video ni pasal audition Korea's Got Talent
nama lelaki tu Sung Bong Choi
tapi nama tu bukan parents dia bagi but rumah anak yatim yang bagi
dia stay rumah anak yatim sampai umur 5 tahun sebab lepas tu dia lari sebab selalu kena pukul dekat situ
then dia hidup dengan jual pil Viagra palsu, energy drinks and gums
dia tidur dekat public toilet, tepi jalan and macammacam tempat lagi
korang boleh bayangkan kalau korang jadi macam dia?
dahdah
aku taknak cerita panjang
korang tengok sendiri apa yang dia buat sampai judges pun boleh nangis
btw aku ada cakap tak yang dia passed audition tu?
and fyi,
HE'S GOT SECOND PLACE
wow!
aku rasa betullah orang cakap
USAHA TANGGA KEJAYAAN dan GENGGAM BARA API BIAR SAMPAI JADI ARANG :)

20111230

Post 177 : Go POLO!

POLO lebih HEBAT compared to EXPENDABLES
SUMPAH!


LONG LIVE POLO !

PRESIDENT|ADVISOR|MUSCLEMAN|LITTLEONE|FREAK!|FULUS        


*tolonglah faham

Post 176 : Life's Not Fair



life is not fair huh
apa yang aku ada semuanya hilang satu demi satu
dan semuanya terlepas ke tangan orang lain
aku jealous dohh dengan kau
apa yang kau ada, kau still ada lagi
tapi apa yang aku ada, perlahanperlahan blah daripada hidup aku
WTF man?!
aku nak balik kehidupan aku yang lama dohh
-.-

20111229


Post 175 : you're not gonna believe this





gila HOT sial!
aku tau korang tak kenal dia kan?
she's Kayo Satoh
she's a fashion model, game presenter and also a cosplayer
umur pun baru 23 tahun
memang perfect kan?
haha

ehhh
kejapkejap
korang nak tengok gambar dia masa kecik?
nak?haha
mesti comel gilababi punya


kenapa?
terkezuttt?
haha.yang kanan tu lah dia masa kecik
tu bukan adik dia tapi memang dia
sebenarnya dia ni LELAKI
WTF?!
SHE'S A HE
aku terbaca article ni tadi
media kat Japan memang dah lama suspect ada yang tak kena dekat si Kayo Sato ni
then, bila dah pressure segala bagai datang kat dia,
dia tulis dekat blog dia
dia cakap;

"To everyone who received my message.
Thank you everyone for the comments.

I have received so much courage from them.

As I said on the show I was born a boy.

I feel really good about being able to tell everyone about my past.

I appreciate you guys giving me this opportunity.
I will continue to work as Kayo Sato and keep moving forward.
I’m really happy that many people have accepted me and my new start.
Thank you all very much."

tapi yang bestnya,
lepas dia tulis benda ni, dia tak kena kutuk pun
tapi dapat sokongan banyak pihak
diorang macam taknak percaya yang dia ni actually lelaki
diorang anggap semua tu rumours
haha

*so, korang still rasa dia hot? :)






serious kita kena berguru dengan chimpanzee ni dohh-.-

Post 174 : Dia Burst


pernah tengok cerita ni?
mantap gila kan Johny Depp punya role; Sweeney Todd
time dia bunuh orang then buat pancake guna daging orang tu
pergghh! paling ahh
eh, salah content laa
haha

okayokay,
cerita dia begini
tadi aku pergi gunting rambut dekat kedai sorang auntie Chinese ni
*aku panggil dia nyonya
nak kata salon pun tak jugak
tapi lebih kurang ah
awal-awal aku datang memang tak ramai orang
just ada satu family  ni tengah gunting rambut anak dia
tapi oleh sebab dah takde kerusi nak duduk, aku dan adik aku lepak dekat luar sementara tunggu turn
then, kitorang borak-borak sambil makan twisties yang adik aku beli
aku ada cakap tak yang aku duduk sebelah sorang apek?haha
dia stare je sebab aku kacau dia baca paper
lantak kau lah apek oii
then, aku taktau apa yang jadi kat dalam just aku dengar bapak budak yang tengah gunting tu bisingbising
aku malas nak amik tau, so buat hal sendiri dekat luar kedai tu
then aku dapat tangkap diorang punya conversation
si anak nak buat mohawk tapi si bapak takbagi
si anak tu buat tunjuk perasaan bila bapak dia suruh nyonya tu potong pendek terus rambut dia lepas dia dah siap buat mohawknya itu
*kalau aku pun tension
then bapak dia keluar hisap rokok dengan muka bengang
aku takpandang pun muka dia sebab cuak
haha
then si anak tu complain kat bapak dia sebab pendek sangat bila dia keluar dari kedai tu
si bapak pulak naik angin cakap yang si anak tak hormat dia, jatuhkan air muka dia depan orang ramai
*sedangkan dia yang taktau malu pergi buat bising dekat public
then si anak buat bodoh je menyebabkan bapak dia BURST
dia campak rokok dia dan suruh family dia balik
bini dia cakap dengan suara yang lembut, "Kejap la, ni nak gunting rambut adik pulak"
ohh, anak dia lagi sorang pulak nak gunting jugak
"BALIK!"
pakcik tu jeritkuatkuatmacamsial kat depan aku
mau tak terkejut aku dibuatnya-.-
then satu family masuk dalam kereta dan kitorang yang ada kat situ termasuk apek, nyonya, bangla, pakcik, brader, awek kat situ semua expect diorang nak terus blah
ye la, mesti la segan sebab gaduh depan orang ramai
tapi tak
diorang still gaduh dalam kereta yang dia parking betulbetul depan kedai gunting yang memang terangbenderang tu
*memang nampak jelas ah diorang gaduh dalam kereta
aku nampak segalanya sebab diorang gaduh anak-beranak betul-betul depan mata aku
then after 5 min, si bapak keluar dari kereta dengan muka bengang gilababi dan blah ke arah kanan
lepas 2 min berlalu, si ibu yang malang tu pergi cari suami dia
*kesian gila aku tengok makcik tu :(
tak sampai seminit mak dia blah, si abang yang jadi penyebab gaduh tu pulak blah ke arah kiri dan terus hilang dalam kepekatan malam.haha
then, adik dia yang nak gunting tadi bawak adik dia lagi sorang yang umur dalam 7-8 tahun pergi carik abang dia yang lari tu
memang complicated gila masalah diorang
disebabkan rambut, diorang gaduh besar sampai berlakunya adegan drama Melayu yang selalu aku tengok dekat TV je
memang paling emosi ah merekamereka tu
then bila semua dah balik kereta semula, si abang still hilang
then ada polis segala bagai datang
aku taktau la diorang buat apa
orang-orang lain ramai-ramai bising dekat luar kedai
memang havoc gila
then dia jumpa anak dia balik, and terus naik kereta yang diorang tinggalkan kat depan kedai tadi
masa dia balik kereta semula aku tengah gunting rambut
so aku tak nampak apa yang jadi
tapi adik aku cakap diorang pergi parking kat tempat gelap sikit and continue gaduh
bodoh kan? nak gaduh pun gaduh la dekat rumah ke, tempat lain ke
ini tak, dia pergi parking kat depan kedai yang bertentangan dgn kedai gunting tadi
memang la tempat tu gelap sikit, tapi still nampak kan?
bodoh gila-.-
then after 10 min diorang blah
aku taktau ah apa yang jadi dekat rumah diorang
tapi serious aku macam nak sepak je muka pakcik tu
pasal rambut pun nak gaduh besar kat public
tak segan ke dia?
bangang-.-

RAMBUTAKUDAHPENDEK:|

20111228

Post 173 : Dorm-mate lagi



yang kiri itu Amirin
yang tengah itu Irfan
yang kanan itu Ah Chong

diorang satu dorm dengan aku but diorang bawah aku setahun
act ni first time aku buat post pasal budak batch lain dalam sekolah
tapi sebab diorang sama dorm dengan aku, apa salahnya kan?
*sebenarnya mangkuk 2 ekor tu yang mintak.haha

okay,
Irfan dengan Amirin dengan Ah Chong budak pandai
8A bhaii
belajar nak taknak je tapi dapat 8
gila gempak kan?
mangkuk 2 ekor tu mulut memang macam sial.haha
Ah Chong je yang senyap, tapi pelik sikit
*jangan marah Chong :)
mulut-mulut sial tu la yang fire Ah Chong macam bhabi
aku dengan Azhad pun terkena sekali kadangkadang
*aku selalu kena
memang k**ak-.-
ohh, Ah Chong budak baik
dia kuat agama, rajin, dan lain-lain yang +ve
Mirin dengan Norzal pulak memang segala yang -ve ada dekat diorang
daripada mulut yang langsi, perangai yang macam sial, buat muka macam cilaka
semuanya memang mereka berdua
haha
wehh, btw diorang pun athlete sekolah jugak sama macam Azhad
duadua ruggers
*best player selalunya Irfan & Mirin pulak ruggers yang paling banyak try dalam sejarah Alamshah
duadua sprinter, tapi Mirin lagi laju sampai Aqlie pun kalah
*Mirin lari memang sepantas UniFi, sebab tu banyak try
duadua kaya dan tough
setiap minggu each of them dapat RM500++ tak termasuk duit makan
dan duit tu lah yang diorang buat beli dumbell, supplements, barangbarang gym semua tu sebab diorang nak jadi lebih tough walaupun dah sado
alaa, muka market mesti la nak badan market jugak kan?haha
oohh, lupa nak bagitau diorang memang pakar bab-bab English
*sebab tu awek ramai, pandai ayat guna BI bhaii
nak tau kenapa diorang gembak English?
Irfan lahir dekat Birmingham, tapi dibesarkan kat Togo sejak umur dia 2 tahun then masa umur 7 tahun dia pindah Senegal
sebab tu kulit jadi macam tu
Mirin pulak lahir dekat Vegas
tapi macam Irfan, dia tak dibesarkan dekat negara kelahirannya
dia dibesarkan kat Turkey dan sebab itulah hidung dia macamtu eventhough orang Turkish hidung mancung
haha
apa-apa pun diorang 2 ekor ni still dorm aku next year
"abang" diorang pun ada jugak-.-
so, harap korang dah tak bajet dengan aku & Azhad bila dah senior
adios, amigos

*kepada Ah Chong, sorry ah aku tak banyak cerita pasal kau sebab aku tak sampai hati nak fire kau.haha

Post 172 : Noooo!


I've just read this;
Don't use the toilet on 31/12 at 11.59p.m because of,
because you can only get out from it
ON THE NEXT YEAR
haha
HAPPY NEW YEAR EVERYBODY

Post 171 : Dorm-mate


siapa ni?
laa, takkan tak kenal? Hotstuff SBP kotJ
walaupun dia dorm-mate aku, aku takpernah buat post pasal dia
tak silap aku, aku dah janji dengan dia nak buat
so Azhad, ini untuk kau ;

Azhad Imran B Ahmad Famy B Omar
*nama mak dia aku asyik lupa=.=’
dorm-mate aku since Form 1 sampai Form 5 (time Form 1 dulu aku Ketua Dorm, dia Penolong Ketua Dorm)
 Azhad ditakdirkan bersama dengan aku.haha
*confirm awek dia bengang
sebab apa?
dia pernah pindah dorm masa Form 3 sebab jaga Form 1 tapi kena tukar dengan orang lain, last-last balik semula ke pangkuan aku
*setia siaal Azhad!!
masa Form 4 pun dengar cer dia plan nak pindah sebab nak ikut BEST FRIEND dia pindah
*haha.ye ke Azhad?
banyak benda kitorang lalui bersama semasa junior sehingga senior
*tapi bila dah senior ada tambah lagi sorang, menyibuk je-.-
Dia hotstuff, smart, handsome, kacakpopular,style, hebat
*semua benda memang dia ah
antara yang paling ‘hot’ dalam batch (sekolah mungkin), malangnya kalah dengan Qifa J
unfortunately, he’s taken
*so, kalau korang berminat dengan dia, baik lupakan laa sebab macam yang aku cakap, dia SETIA
Supplier a.k.a Tokan makanan dalam dorm
gigi besi
Pengawas yang berwawasan, berkarisma dan berkepimpinan
*walawehh!!
dia KAYA
Azhad pandai, takpernah miss dapat top 3 dalam batch.haha
athlete sekolah, sprinter rumah (pegang rekod sekolah), ruggers (best player award selalu dapat dekat dia), gempak chess (nama pun budak pandai)
selalu fire aku, suruh riadah-.-
tough, sasa, sado, six-pack, bidang, keras, kuat
rajin workout walaupun badan dah mantap
BESUT J
dia budak baik, takpernah isi borang kuning
satu lagi, Azhad selalu ingatkan aku pasal solat
*lagi lagi solat Asar-.-
dan yang paling penting,
dia sorang yang berani support aku masa aku tengah bertekak dengan J (bukan nama sebenar)
*terbaik ah Azhad!

Aku bangga jadi dorm-mate Azhad Imran sebab dia ada segalanya
*makanan pun banyak
SAYANGKAUAZHAD:D

*kau selalu fire aku kan?haha.so, apa salahnya aku fire kau pulak
Chill laa bro! Jangan marah J

20111227

Post 170 : Ending Sebenar Lagu "Cinta Muka Buku"

sumpah korang kena tengok doh video ni
haha
bodoh gilaa


*credits to Sana'a Sadiqah :)

Post 169 : Alert!


perhatian kepada semua orang kampung,
mulai hari ini korang dah boleh tulis dekat shoutbox blog aku macam dulu
takpayah nak isi e-mail or wtv lagi dah sebab aku dah letak balik shoutbox yang old version
aku tau ramai yang segan nak comment or nak kutuk blog aku kan sebab korang dah takboleh sorok identity korang
jangan risau, lepas ni korang boleh kutuk aku puas-puas, guna la nama apa pun
*alaa, macam la korang takpernah buat sebelum ni
haha
btw, shoutbox yang baru aku tak delete
so, korang boleh pilih nak guna new version or old version
it's all up to you
así que, gracias

20111226

Post 168 : wee~


alalaa
"muka pecah rumah tapi tengok drama Korea"
mesti tu ayat korang kan?
aku tak kisah la
lagipun ni 1st drama Korea yang aku tengok
means, aku takpernah layan drama-drama macamni
cerita bermula begini,
hari Jumaat, pukul 12+- aku dah bosan dengan TV
so aku main alih-alih channel sampailah aku tekan 708
ada cerita ni
tajuk dia You're Beautiful a.k.a He's Beautiful
aku pun layan sampai pukul berapa ntah
tapi satu episod je
so, aku google cerita ni, and nasib aku baik sebab drama ni ada dekat youtube sekali dengan subtitle
jalan cerita dia style, TAK ADA JIWANG-JIWANG but it's more to KELAKAR
apa yang kau expect, yang itulah yang tak berlaku
and lagu dalam drama ni cambest eventhough takfaham apa yang dia melalak tu
so, here's the synopsis;

The management company of the idol group A.N.JELL insisted on adding a new singer to the group as the lead vocal, Tae Kyung's voice was hurting. However,the new member, Go Mi Nam, had to go to the United States to repair a botched eye job just before signing the contract. His agent came up with the idea of having his twin sister, Go Mi Nyu, to stand in for him and pretend that she was her brother. The two of them grew up in an orphanage and Mi Nyu, who was all set to become a nun (macam paderi la), agreed to this charade as she didn't want to spoil her brother's chance of fame which would make it easier to look for their mother

*sorry, aku copy paste je.haha

kalau korang nak tengok jugak, click link kat bawah ni;


but aku suggest better korang tengok laa

Post 167 : Joker


kau senyum macam Joker dohh
seram pulak aku tengok kau
haha.jangan marah
aku ikhlas ni


*tapi memang sama dohh




Post 166 : Pembetulan


deyy kawan,
aku rasa kau kena betulkan persepsi kau laa
fyi, secara umumnya lelaki lagi sial compared to perempuan
so, kau takpayah bajet kau tu dah cukup sial, berani, gampang habis nak cari gaduh dengan anak-anak jantan di luar sana
kalau dah namanya lelaki, mestilah aku pun tergolong kan?
so, kau jangan ingat aku ni baik sangat eventhough aku takpernah tunjuk sial aku dekat kau
aku kalau dah takboleh sabar, memang macam-macam benda yang unexpected aku boleh buat
alaa, setakat mencarut, buat prank call or mainkan orang tu bukan sial namanya
so, aku cadangkan kau jadi wanita solehah
haha
perempuan tak sesuai la nak sialsial ni cik adik oii


this is just a reminder to let you know there's motherfuckers out there that want your shit. so, you better watch out, better watch your back, KAWAN